Ontdek KidzCity met Nappas.nl: het ideale uitje voor jong en oud

KidzCity is een indoor speelparadijs gelegen in Utrecht, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Maar wist je dat je met Nappas.nl kunt besparen op je bezoek aan KidzCity? In dit artikel lees je meer over KidzCity en hoe je via Nappas.nl voordelig een dagje uit kunt beleven.

Wat is KidzCity? KidzCity is een overdekte speeltuin van maar liefst 5000 m², waar kinderen van 0 tot en met 12 jaar zich volop kunnen vermaken. Er zijn talloze attracties zoals klimtoestellen, trampolines, glijbanen en ballenbakken, maar ook een echte monorail die door het hele gebouw heen gaat. Voor de allerkleinsten is er een aparte speelruimte met onder andere een ballenbak en een mini-klimtoestel.

Bespaar op je bezoek aan KidzCity met Nappas.nl Een dagje uit naar KidzCity kan flink in de kosten lopen, maar met Nappas.nl kun je flink besparen op je toegangskaartjes. Op de website vind je namelijk regelmatig kortingsacties en kortingscodes, waardoor je voordelig naar binnen kunt. Door te zoeken op Nappas.nl kun je bovendien gemakkelijk een overzicht krijgen van de beschikbare kortingsacties en kaartjes.

Een dag vol plezier voor jong en oud KidzCity is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders en begeleiders. Er zijn voldoende zitplaatsen en gratis WiFi, dus terwijl de kinderen zich vermaken kun jij even rustig zitten en genieten van een kopje koffie. Bovendien zijn er ook diverse horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje en drankje.

Kortom, KidzCity is het ideale uitje voor jong en oud en met Nappas.nl kun je ook nog eens voordelig naar binnen. Dus waar wacht je nog op? Bezoek snel Nappas.nl en ontdek hoe jij met korting een dag vol plezier kunt beleven bij KidzCity.

https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kidzcity/